Skip to main content
Residens

20 sep-10 okt 2021/ Azadi Scenkonstkollektiv

Residens 2021

Scenkonstkollektivet Azadi består av Csilla Domonkos, Åse Wallberg och Mehdi Arabi. Vi har med oss olika sceniska och konstnärliga kunskaper in i vårt kollektiv och vi använder bredden av våra uttrycksformer som dans, nycirkus, teater, clown, musik och poesi för att konstnärligt utforska och undersöka teman vi är nyfikna på. 
Under residenset i Skog vill vi arbeta fram ett interaktivt och socialt koncept- kanske en sorts fest- där vi med hjälp av våra olika sceniska uttryck och publiken utforskar konsten att samtala. Vi är i början av processen och hoppas på att få starta upp residenset med ett samtal om samtalet och vill därför bjuda in till en uppstartsträff i början av residenset.

I slutet av residensperioden vill vi få möjligheten att ha en work-in-progress-visning där vi även gärna samverkar med lokala kulturutövare. 
I en värld där polarisering och åsiktsgruppering, hat och hot får allt starkare fäste känns detta ämne enormt viktigt att lyfta upp. Hur gör vi för att bemöta varandra med intresse och nyfikenhet? Hur skapar vi det goda samtalet? Vilka beståndsdelar krävs för att ett samtal ska fungera? Välkommen till SAMTALET! 

azadiexpressions.withssl.com